lauantai 28. helmikuuta 2015

Jouluvalonäyttelyssä

Hassua oli mennä keskiviikkona Ouluun Airamin jouluvalonäyttelyyn katsomaan mitä joulusesonki 2015 tuo tullessaan.  Juurihan tässä edelliset jouluvalot pakattiin pois ja mielessä enemmän kevään aurinkoiset värit, kuin joulun tunnelmavalot. Ajoissa pitää kuitenkin jouluvalot tilata, jos haluaa saada itselle mieluisia malleja ja niitähän tänä vuonna oli monia.























Kulta ja kupari on ollut nyt pari vuotta uusi trendikäs tulokas sisustusvalaisimissa. Varsinkin tänä vuonna se tuli yhä voimakkaammin esiin Tukholman Northern Light Fair 2015 messuilla. Nyt nämä samat värit ja materiaalit ovat nousseet ylös myös jouluvaloissa. Omat ehdottomat suosikit olivat kupariset metallitähdet ja kultaiset pöllöt led-valosarjoissa. Upea uutuus oli myös moni haarainen, kuparinvärinen valosarja. Johto oli todella ohutta ja taipuisaa. Valosarja kävi sekä ulos ja sisälle. Todella hieno esim. lyhdyn sisälle leviteltynä. Paperitähtiin oli tullut myös monta kivaa uutta mallia. Niissäkin uutena kultaisia versioita hileillä ja erilaisilla printeillä.



 



Nyt kuitenkin ajatukset vielä kevääseen ja kesään. Jätetään jouluvalot taka-alalle muhimaan seuraavaa joulua odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti