tiistai 24. helmikuuta 2015

Kevään värit ja materiaalit


Vaikka ulkona sataakin vielä lunta, niin aurinko on jo keväisesti pilkahdellut. Valoisammat päivät saa katsomaan asuntoa taas uusin silmin. Nyt tekee mieli pakata talven karvataljat ja pörrötyynyt varastoon ja hankkia ihania keväisiä värejä piristämään asuntoa. Kodin ilmettä on helppo muuttaa sisustusesineillä, tekstiileillä ja valaisimilla.




Kevään sisustuksessa mennään edelleen vahvasti ajattomilla luonnonmateriaaleilla, joista vahvasti esiin tulee erilaiset puun materiaalit ja sävyt. Rinnalla myös betoni, kivi ja uutena marmori. Markslöjdin uudessa Rock-valaisimessa onkin jäljitelty hauskasti kiven näköä (keskimmäinen kuva alhaalla). Kupari ja messinki nousevat vahvempana edellisistä vuosista, jota on nyt todella paljon. Toivottavasti suomalaiset sisustajatkin siitä nyt enemmän innostuvat :) Lisäksi nyt näkyy nostalginen 30-50-luku muotoilussa ja tilojen yksinkertaistamisessa. Kevääseen kuuluu myös värikkäät pastellinsävyt.

 


    Lisäksi etenkin valaisimissa on pistänyt silmään niiden keveys ja ilmavuus. Materiaalia onkin käytetty mahdollisimman vähän ja harvakseltaan. Valaisimet ovat hyvin läpinäkyviä ja monesti verkkomaisia.




 

 
 Mukavia sisustushetkiä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti